Jobba hos oss

På Ringstorpsskolan förväntas du vara kreativ och delaktig i arbetet med att skapa en bra arbetsmiljö för både elever och kollegor. År 2013 blev vi nominerade till årets hälsofrämjande arbetsplats i Helsingborg. Som medarbetare lyssnar vi på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Det finns stort utrymme för egna idéer samt att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt.

Ringstorpsskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Ringstorpsskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.